"Van den Brom kent Praet en wil hem houden"

DONDERDAG, 31 MEI 2012, 14:05 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In de marge van de voorstelling van John van den Brom sprak Herman Van Holsbeeck ook over enkele transferdossiers. "Vargas en Molins zijn eigenlijk onze eerste transfers", stelde Van Holsbeeck.


Over de inkomende transfers: "We hebben aan onze nieuwe trainer gezegd dat elke vertrekker zal worden vervangen. Maar jongens als Vargas en Molins, waarvan we hun kwaliteiten kennen, zijn eigenlijk ook al aanwinsten."

Over de uitgaande transfers: "In verschillende dossiers begint er iets te bewegen. Makelaars brengen me op de hoogte van interesse van enkele clubs, maar echt ver gaat het nog niet. Van Bayern München heb ik nog niets gehoord in verband met Suarez en voor Juhasz is Dnipropetrovsk op dit moment het meest concreet."

Over een mogelijke uitleenbeurt van Dennis Praet: "Van den Brom kent Praet en wil hem graag houden."

Over de uitgeleende spelers: "Ze zullen allemaal aanwezig zijn wanneer we de trainingen hervatten. Omdat Wasilewski, Safari en onze Rode Duivels langer vakantie hebben, heeft onze nieuwe coach tijd genoeg om hen allemaal aan het werk te zien. Daarna kan hij dan beslissen wie hij wil houden."

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.