Keepers bedanken Boeckx met bak Duvel

MAANDAG, 3 APRIL 2023, 15:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

OPINIES Frank Boeckx nam gisteren in Eupen afscheid als keeperstrainer van Anderlecht. In zijn nabespreking vertelde coach Brian Riemer dat hij de voorbije maand geprobeerd heeft om Boeckx en zijn vrouw alsnog te overtuigen, maat tevergeefs. De keepers bedankten Boeckx met een lekker cadeau.

Boeckx stopt om familiale redenen. Hij wil meer bij zijn gezin en kinderen zijn. "Een maand lang heb ik Frank en zijn vrouw proberen te overtuigen dat we een oplossing zouden vinden", aldus Riemer na de partij tegen Eupen. "Maar we respecteren zijn beslissing."

De keepers hadden alvast een passend afscheidsgeschenk voor hun trainer. Bij aankomst op de club vond Boeckx gisteren een bak Duvel aan zijn kledingkastje. Erop lagen nog andere cadeaus. Als reactie op de post stuurde Lukasz Teodorczyk grappend of Boeckx nu naar Luik gaat. "Haha, je bent gek", antwoordde Boeckx. "Ik ga naar huis waar twee kleine 'fuckers' me nodig hebben."





Afbeeldingen: www.instagram.com/frank_boeckx



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.