Nuytinck voelt zich helemaal thuis

MAANDAG, 1 OKTOBER 2012, 18:10 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Bram Nuytinck is nu al enkele wedstrijden in de basis terug te vinden. Daarbij valt op dat de Nederlander meer en meer op het middenveld terug te vinden is: "De trainer wil dat ik daar vaker kom", aldus de speler.


"We hebben daarover al gepraat en tegen Lokeren ging het inderdaad goed. De eerste wedstrijden wilde ik mezelf nog geen pijn doen door naar voren voetballen, maar nu vond ik dat het tijd was."

Met Malaga krijgt Anderlecht wel een ander kaliber ploeg te verwerken dan het normaal gezien gewend is: "Het is een kwestie van je momenten uitkiezen. Met Cheikhou Kouyaté heb ik daarvoor ook de ideale partner. Hij is snel, sterk, slim.... De samenwerking met hem loopt steeds beter en hij kan het perfect aan als ik naar voor trek. Cheikh spreekt Engels en als er iets is dat ik niet begrijp, kan ik het nog altijd bij andere spelers vragen. Zij vertalen dan wel."

"Ik was verbaasd toen ik las dat Malaga het zwakke broertje in de groep was. Malaga is gewoon heel sterk en het wordt een heel andere wedstrijd dan diegene die we al gehad hebben. Maar we hebben vertrouwen, dat zie je ook aan ons spel. Malaga is een grote naam, maar daar hebben we geen boodschap aan. Wij kijken naar onze eigen ploeg. Ikzelf voel me ook 'lekker'. En we hebben een paar spelers die serieus in vorm zijn. Kijk maar naar Kanu, een fantastische speler. En Dieumerci Mbokani heeft tegen Milan bewezen dat hij het een verdediging moeilijk kan maken. Woensdag zal hij dat ook wel weer doen."

Bron: Voetbalkrant.com, goaly.nl



anderlecht-online forum