Van den Brom over vertrek bij Vitesse

DINSDAG, 2 OKTOBER 2012, 08:06 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

De overgang van van den Brom van Vitesse naar Anderlecht is volgens de Nederlandse site NuSport niet zo aangenaam verlopen. "Ik moest gewoon vertrekken bij Vitesse, dat was wel duidelijk", aldus van den Brom.


"Echt een verschrikkelijke ervaring. Frustrerend ook. Aan de ene kant succesvol zijn en aan de andere kant te horen krijgen dat je moet vertrekken. En niet van meneer Jordania zelf, maar van de loopjongens... ."

"Ik vind het prima hoor, als je me niet meer nodig hebt, als je het anders wilt doen. Hij is de baas, maar heb dan ook de moed om dat zelf tegen mij te zeggen."

De trainer vindt nog dat hij in principe goed werk heeft geleverd in zijn eerste en direct ook enige seizoen bij Vitesse. "Het probleem bij Vitesse is dat je als trainer weinig invloed hebt op de selectie. Fred Rutten stuit nu op hetzelfde probleem als ik. Je maakt een analyse van het elftal en als blijkt dat je een rechtsback nodig hebt, dan ga je daar samen naar op zoek. Maar in de praktijk komt daar niks van terecht."

Bron: nusport.nl, headlines.nl



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.