VdB: "Respect, maar daar stopt het"

DINSDAG, 2 OKTOBER 2012, 18:03 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom gelooft in de kansen van zijn team in de wedstrijd tegen Malaga. Hij erkent dat Malaga momenteel een ijzersterk team is, "maar als we van eigen kracht uitgaan, zijn er mogelijkheden."


Balbezit

Dat Malaga vaker in balbezit zal zijn, vindt da coach maar onzin. "Daar ben ik helemaal niet zo zeker van. Ik ben Malaga persoonlijk gaan scouten tegen Bilbao en daar was het balbezit goed in evenwicht. Het is een ploeg die goed voetbal brengt, maar ook laat voetballen."

Thuisvoordeel

Het vertrouwen is alvast aanwezig en dat samen met het thuisvoordeel moet genoeg zijn om een sterke prestatie neer te zetten. "Ik ben absoluut niet bang. Ik heb vertrouwen en probeer dat ook over te brengen op de groep. Ook zij hebben vertrouwen."

Dat neemt niet weg dat tegenover Anderlecht morgen een goed georganiseerde ploeg zal staan. "quot;Ze hebben een sterk middenveld en aanvallers die het verschil kunnen maken. Bovendien kregen ze nog maar 2 tegengoals binnen in de Spaanse Liga. Ik ben er al uit hoe we gaan spelen, dat zien jullie morgen wel. Het is geen schande om je aan zo'n sterke tegenstander aan te passen."

Voetbalkrant.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.