Kouyaté: "Winnen door samen te strijden"

DINSDAG, 2 OKTOBER 2012, 18:58 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

In aanloop van de wedstrijd morgenavond was ook Kouyaté van de partij op de gebruikelijke persconferentie. "We moeten proberen de match te winnen door samen te strijden", begint de speler.


"We zijn geen favoriet morgen, we zullen spelen zonder druk en proberen plezier te maken op het terrein."

"We hebben de beelden van de overwinning van Malaga tegen Betis nog niet gezien, maar we moeten ons ook niet baseren op enkel die wedstrijd. We kennen de kwaliteiten van onze tegenstander. Het is een goede ploeg. Zoals vele andere Spaanse ploegen, is onze tegenstander van morgen collectief heel sterk en hebben ze een hoge snelheid van uitvoering. We weten dat we tegen een sterke tegenstander spelen, maar we spelen thuis, dus is alles mogelijk. We moeten ons voor 200% procent geven. In tegenstelling tot de match in Milan zal er meer ruimte zijn, maar minder duels. In Spanje spelen alle ploegen goed voetbal ... ."

Ook Kouyaté is tevreden met van den Brom als trainer en ook de communicatie met Bram Nuytinck verloopt opperbest: "Het is duidelijk dat de communicatie met Bram Nuytinck beter en beter gaat. De Nederlander is sterk in de duels. Roland Juhasz praatte veel met mij. Ik sta waar ik sta dankzij hem. Met Bram is het anders, omdat mijn statuut is veranderd. Ik ben nu een ancien. Maar we boeken vooruitgang en we mogen ook niet vergeten dat we achter ons kunnen rekenen op de beste keeper van het land. Iedereen zal moeten verdedigen morgen, te beginnen bij de aanvallers."

rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.