"Geloven dat we kunnen winnen"

WOENSDAG, 3 OKTOBER 2012, 14:15 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

"Ik ga vaak in de buurt van Malaga op vakantie. Ik heb daar vrienden die bijna alle wedstrijden bijwonen en ze hebben me al gezegd dat we gaan afzien. Ik hoop dat iedereen gelooft dat een overwinning niet makkelijk zal zijn."


En zeggen dat je in 2008 bijna in Spanje speelde: "Ja, maar ik heb geen spijt van mijn keuze om te blijven. Ik hoop dat ik mijn carrière bij Anderlecht kan afsluiten."

Ken je Malaga?: "Natuurlijk! Saviola, Santa Cruz, Demichelis, Isco, Joaquin. Moet ik doorgaan? Dit is de absolute top. Ze zijn niet voor niets derde in het klassement van de beste competitie in de wereld. Het budget is dan ook het dubbele van het onze."

Getaffe was een kleinere club dan Malaga maar toch hebben ze je in 2007 van het veld geveegd: "Zwijg er over. Ik heb gespeeld tegen Bayeren en Milan maar ik heb me nog nooit zo belachelijk laten maken als tegen Getaffe. Ik had de indruk dat ik geen enkele bal geraakt had toen ik het veld verliet. Hun techniek, hun positiespel, ... het was frustrerend. Maar niet vergeten, in 2010 hebben we wel Athletic Bilbao uitgeschakeld.

Dus het is mogelijk? "Tegen Bilbao speelden we één van onze beste wedstrijden van het seizoen. We moeten in topvorm zijn om iets te kunnen meepikken tegen Malaga. Ik ga niet zeggen dat we voor de 2e of 3e plek moeten strijden. Als Malaga echt zo sterk is zullen we moeten strijden voor de derde plek. Maar we zullen alles geven, we zijn zeer ambitieus. Het zou spijtig zijn om nu punten te laten liggen na het gelijkspel tegen Milan."

Is onder van den Brom de mentaliteit veranderd? "Er was een tijd waar ze tegen ons zegden: amuseer jullie in de Champions League. Dit heb ik nog niet gehoord onder van den Brom. Hij zegt: we moeten koste wat het kost het veld op om te winnen. We volgen hem hierin al denk ik terug aan die 0 op 18 in de tijd van Kompany en Wilhelmsson (lacht). "

Iedereen vertrouwt op Mbokani: "Wij ook. Het is onze beste speler. Maar als de verdediging er niet staat en ze maken drie doelpunten zal hij er geen vier maken. Iedereen moet top zijn in de Champions League."

Bron: dhnet.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.