Reacties na de nederlaag tegen Malaga

VRIJDAG, 5 OKTOBER 2012, 14:34 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Spelers reageerden teleurgesteld op de verdiende nederlaag in de Champions League tegen Malaga. Anderlecht blijft wel derde met 1 punt, met nog 4 matchen te gaan, waarvan 2 tegen Zenit, dat met 0 op 6 laatste staat.


Bram Nuytinck was uiteraard teleurgesteld na de 0-3. "Je verliest met 0-3, dan ben je uiteraard niet blij. Ik denk dat we beter konden, maar Malaga is een hele goede ploeg, dat wisten we.

Olivier Deschacht ontkende niet dat Malaga een beter ploeg was, maar vond dat Anderlecht niet zijn beste niveau haalde. "Malaga is beter, maar wij bleven onder niveau, en dat doet wel pijn. We hoopten met 0-0 de rust in te gaan, de ploeg wat te herschikken, maar dan krijg je die tegengoal. Ik geloofde er nog in voor de tweede helft, maar dan die tweede goal, dan weet je dat de wedstrijd gedaan is."

Ook Guillaume Gillet was het daarmee eens. "We hebben niet het Anderlecht gezien van in Milaan, dat echt geprobeerd heeft om Malaga het vuur aan de schenen te leggen. Het was te makkelijk voor hen vanavond. Ons objectief was de eerste of tweede plaats, er is nog niets verloren. We gaan onze match analyseren en verbeteren tegen de volgende wedstrijd."

rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.