Bruno: "Niet naast mijn schoenen lopen"

ZATERDAG, 6 OKTOBER 2012, 09:22 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Zondags peelt Massimo Bruno voor de eerste keer de 'clasico' tegen Standard. In Het Laatste Nieuws beseft de speler dat hij geluk heeft met van den Brom als coach en veel te danken heeft aan zijn ouders.


"Je moet ook het geluk hebben dat je op de coach stuit die wat in jouw kwaliteiten ziet en je vertrouwen geeft. Het is dankzij meneer Van den Brom dat ik me heb kunnen lanceren."

Voor de wedstrijd tegen Limassol was Bruno een volslagen onbekende: "De mensen kijken naar je. De eerste weken na Limassol leek het wel een gekkenhuis. Mijn assist bij de kwalificatie voor de Champions League was een groots moment. Net zoals mijn goals tegen Genk en in de beker daarna. Dat zijn allemaal momenten die ik koester."

"Ik heb van thuis echter een aantal waarden meegekregen waardoor ik niet zal veranderen. Ik ben van nature al geen jongen die naast zijn schoenen gaat lopen, maar ik ben ook goed omringd. Mijn vader, moeder en mijn broertje zijn er op elke match. Voor mijn ouders is dit ook het moment waarop ze iets terugkrijgen voor al die jaren waarin ze me van Bergen naar Anderlecht brachten voor de trainingen en voor al de opofferingen die gedaan hebben."

Bron: Het Laatste Nieuws, Voetbalkrant.com



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.