Jovanovic: "Standard is niet meer hetzelfde"

ZATERDAG, 6 OKTOBER 2012, 09:27 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De tegenstander van zondag, Standard, is aan een zeer zwak seizoen bezig. De club uit Luik staat pas 12e me 10 punten. Jovanovic geeft In Het Nieuwsblad een uitleg voor de zwakke prestaties van zij ex-club.


"Sinds het vertrek van Luciano D'Onofrio is Standard niet meer hetzelfde. Dat is ook niet mogelijk. Luciano heeft die club opgebouwd. Een grote club moet altijd aan de toekomst denken. Het is onmogelijk om vijf tot tien spelers te verkopen, een heel team te veranderen en op hetzelfde niveau te blijven als je geen spelers van hetzelfde kaliber koopt."

"Wat Standard vandaag betreft, heb ik er geen goed zicht op. Maar vorig seizoen heb ik ertegen gespeeld. Standard heeft Luciano D'Onofrio nodig. Hij kent voetbal, hij is de man die voor successen heeft gezorgd en een prachtig trainingscentrum heeft achtergelaten. En dat alles met een klein budget, hé. Maar vergeet niet dat hij ook de tijd kreeg om ervaring op te doen. Er werd geduldig gebouwd."

Bron: Het Nieuwsblad, Voetbalkrant.com



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.