Marecek voelt zich goed bij Heerenveen

ZATERDAG, 6 OKTOBER 2012, 11:43 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De Tsjech Lukas Marecek wordt door Anderlecht voor een jaar verhuurd aan de Nederlandse club sc Heerenveen. Als het van de 22-jarige speler afhangt wil hij er zelfs blijven.


"Ik heb nu vier of vijf hele wedstrijden gespeeld en als dat zo doorgaat wil ik hier graag blijven spelen", aldus de speler tegenover de Heerenveen TV.

"Ik had niet verwacht dat ik hier al zo snel zou gaan spelen. Na vier dagen mocht ik al tegen Ajax spelen en daar ben ik de trainer erg dankbaar voor. Ik gaf een assist op Finnbogason, wat voor mijn vertrouwen op dat moment erg prettig was. Nu moet ik ervoor zorgen dat ik mijn basisplaats behoud. Hopelijk lukt me dat voor een lange periode."

"Sinds ik bij Heerenveen zit ben ik al vier keer in een week tijd met de trainer in gesprek geweest. Bij Anderlecht heb ik nooit zo veel met de coach gesproken als hier met Marco van Basten. Daar heb ik het afgelopen jaar misschien twee keer met de coach gesproken. Niet met John van den Brom, maar met de oude trainer."

Bron: sc-heerenveen.nl, voetbalnieuws.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.