Argentijns toptalent richting Anderlecht?

ZATERDAG, 6 OKTOBER 2012, 12:36 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het Laatste Nieuws weet van Nicolas Frutos dat Anderlecht al geruime tijd interesse heeft in José Ignacio Cavallaro, een 18-jarige verdediger bij de Union Santa Fé.


Frutos: "Anderlecht komt op regelmatige basis scouten. Een viertal jongeren, onder wie Cavallaro en Matias Fantin, werden weerhouden. Zij hebben een stage achter de rug bij Anderlecht en beide partijen waren onder de indruk. Fantin is nog maar zestien en moet eerst hier doorgroeien. Anderlecht wou Cavallaro deze zomer inlijven, maar de club wou hem nog even hier houden."

"Hij heeft de stijl voor Anderlecht. Ik vind hem beter dan Massimo Bruno. Cavallaro is vorige maand nog uitgeroepen tot de revelatie op een beloftentoernooi met de Argentijnse nationale ploeg. Er is al interesse van de grote Argentijnse clubs, maar zij kunnen de transfersom van één miljoen euro niet betalen."

"Er is een uitstekende verstandhouding tussen voorzitter Luis Sphan en Roger Vanden Stock, waardoor Anderlecht de eerste keuze heeft bij een transfer. Ik verwacht Cavallaro heel binnenkort in het Astridpark"

Bron: Het Laatste Nieuws, voetbalnieuws.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.