Mbokani vertrekt na dit seizoen bij Anderlecht

DINSDAG, 9 OKTOBER 2012, 07:13 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het zat er aan te komen, maar het is nu vrij zeker: Dieumerci Mbokani vertrekt na dit seizoen bij Anderlecht. Dat heeft de speler zelf laten weten via de Congolese radio. De partij tegen Standard heeft zijn beslissing ondersteund.


"Ik was gedegouteerd en wil zo snel mogelijk de Jupiler Pro League achter me laten", aldus Mbokani. Meerdere malen herhaalde hij dat het zijn laatste seizoen in België is. "En als ik een mooi aanbod krijg ik januari, vertrek ik zelfs eerder. Er is al interesse van meerdere buitenlandse ploegen."

De speler weigerde onlangs nog een verbeterd contractvoorstel van Anderlecht te ondertekenen en kan schermen met de interesse van onder andere Juventus.

De speler nam ook de Standard-supporters op de korrel: "Ik heb altijd alles gegeven voor Standard. Maar nu wordt ik een match lang uitgefloten en krijg ik muntstukken naar mijn hoofd. Ik heb het grootste respect voor de Standard-fans - ik heb zelfs nog een huis in Luik - maar zondag hebben ze totaal geen respect getoond voor mij."

Het volledige artikel is te lezen op Het Nieuwsblad.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.