Praet tevreden met belangstelling NextGen

DINSDAG, 9 OKTOBER 2012, 16:23 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Dennis Praet is zeer tevreden met de grote belangstelling voor de wedstrijd tegen Barcelona. "Ik ben heel tevreden dat er morgenavond zoveel toeschouwers aanwezig zullen zijn."


"De match tegen FC Barcelona is een hele mooie affiche. In Barcelona hebben we 1-1 gelijkgespeeld, dus er zijn zeker kansen tegen de Catalanen. We gaan er een mooie avond van maken dankzij de steun van het publiek. Bovendien is het morgen de verjaardag van de coach. We gaan proberen hem een onvergetelijk verjaardagsgeschenk te bezorgen."

Tegen Wolfsburg verloor Anderlecht nog met 1-2. "We hebben tegen Wolfsburg een hele goede tweede helft gespeeld en we verdienden meer, maar de bal wou er niet in. Dat tikkeltje geluk dat je nodig hebt om een wedstrijd te winnen, ontbrak. Hopelijk hebben we morgen meer geluk in de afwerking, want Barcelona won vorige week nog met 0-5 op het veld van Wolfsburg. Makkelijk wordt het zeker niet, dat staat vast."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.