Nuytinck over het EK2013 en Anderlecht

WOENSDAG, 10 OKTOBER 2012, 17:48 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Bram Nuytinck moet met Jong Oranje tweemaal tegen Slowakije aan de bak, pas dan kunnen ze naar het EK2013. Volgens Nuytinck, tevens aanvoerder van Jong Oranje, zijn de Nederlanders favoriet.


"We hebben naast veel kwaliteit ook enorm veel ervaring in de selectie. Zoveel jongens die al wekelijks bij topclubs spelen. Wij moeten Slowakije kunnen verslaan."

De vorige campagne ging het nog mis tegen Oekraïne. "Zoals toen, dat mag niet weer gebeuren. We moeten geen gekke dingen gaan doen en geconcentreerd beginnen. En dat ook volhouden."

De speler komt ook nog eens terug op zijn overstap naar Anderlecht: "Het niveau ligt echt zoveel hoger dan ik gewend was. Neem alleen de trainingen al. In wedstrijden als die bij Anderlecht groei je enorm. Net zoals een EK enorm waardevol zou kunnen zijn voor onze ontwikkeling. Daarom moeten we koste wat kost Slowakije verslaan", besluit de centrumverdediger.

Ander nieuws is dat Van Gaal, bondscoach van Oranje, ook interesse heeft voor de Anderlecht-speler. In zijn zoektocht naar een verdediger kwam de naam van de speler op het lijstje van de bondscoach te staan. Maar door zijn selectie met Jong Oranje moest hij Bram schrappen.

Bron: elfvoetbal.nl



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.