Schudden Wasilewski en Witsel de handen?

DONDERDAG, 11 OKTOBER 2012, 07:04 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Axel Witsel zou graag bij de wedstrijd van Anderlecht tegen Zenit op 24 oktober de hand schudden met Marcin Wasilewski. De Pool ziet dat echter niet zitten. Manager Herman Van Holsbeeck gaat proberen om op de speler in te praten.


"Niemand in Anderlecht is al vergeten wat er gebeurd is, maar we hebben de pagina wel omgedraaid. We moeten allemaal vooruit. Het leven gaat verder en de twee spelers hebben elk hun eigen weg gevolgd. Witsel is nu een certitude bij België en heeft al een mooie carrière uitgebouwd."

"In onze ogen moeten de twee op 24 oktober gewoon de handen schudden, maar we kunnen Wasilewski natuurlijk niet dwingen. Het is zijn persoonlijke keuze, want het was hij die het leed heeft moeten doorstaan. Maar we gaan wel praten met Wasyl en we gaan hem ons standpunt uitleggen. Anderlecht wil een voorbeeld zijn voor de jeugd en wil ook steeds respect tonen voor zijn tegenstander."

Bron: nr10.be, L'Avenir



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.