NextGen: Van Holsbeeck bedankt fans

DONDERDAG, 11 OKTOBER 2012, 13:42 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

De beloften van RSC Anderlecht hielden gisterenavond de beloften van FC Barcelona op een mooi en verdiend 0-0 gelijkspel. Méér dan 8500 supporters waren aanwezig in het stadion om de jongens aan te moedigen.


Herman Van Holsbeeck was dan ook zeer tevreden met deze massale opkomst: "Het is fantastisch dat er meer dan 8500 supporters aanwezig waren voor de match tegen Barcelona. Ik denk dat er veel eersteklassers blij zouden zijn, mochten ze elke week zo’n aantal supporters verwelkomen. Het maakt duidelijk dat de NextGen Series, de Champions League voor beloften, veel aandacht trekt en dat de supporters ook onze jeugd van dichtbij volgen. Dit is goed voor de club."

Ook over de wedstrijd zelf was manager Van Holsbeeck zeer tevreden: "Als je ziet met hoeveel karakter, inzet en positieve mentaliteit die jongens hebben gespeeld, dan kan je enkel de spelers en de staf een pluim geven voor hun prestatie. Ze hebben op een schitterende manier het imago van de club vertegenwoordigd."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.