Gillet wil basisplaats bij Duivels

ZONDAG, 14 OKTOBER 2012, 17:44 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

"Het wordt afwachten wat de coach beslist. Maar ik besef ook dat Toby het goed heeft gedaan in Servië", zegt Gillet zondag na de training in Neerpede. "Door die schorsing had ik een rustigere week."


"Daardoor ben ik goed gerecupereerd en in vorm. Ik ben wel heel dankbaar dat ik mee mocht reizen naar Servië. Ik denk dat ik er mijn rol goed heb gespeeld."

Gillet droomt er van basisspeler bij de Rode Duivels te worden. "Dat is een heel belangrijk doel voor mij, dat zal ik niet wegsteken. Maar Toby was goed in Servië. Het wordt afwachten of de coach tegen Schotland met een offensieve back wil uitpakken of eerder rekent op iemand die zich meer op de defensieve taken richt."

'Tegen Schotland willen we de drie punten pakken. Als we hen verslaan, staan ze op de rand van de uitschakeling', aldus Gillet. 'Ik denk wel dat ze een ploeg vormen die nooit opgeeft. Heel wat jongens spelen bij Celtic of in de Premier League. Maar voor ons wordt het ook fantastisch om voor 50.000 mensen te mogen spelen.'

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.