Uitslagen interlands Anderlecht-spelers

MAANDAG, 15 OKTOBER 2012, 12:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Een resem Anderlecht-spelers verblijven momenteel bij hun nationale ploeg. Een overzicht van hun prestaties van afgelopen weekend.


België: Guillaume Gillet
Door een schorsing was Gillet er niet bij toen de Duivels met 0-3 wonnen tegen Servië vrijdag. Morgen tegen Schotland komt hij mogelijk opnieuw in de basis als rechtsachter.

België U19: Dennis Praet en Nathan Kabasele
Na winst tegen Wit-Rusland verloren de Belgische U19 gisteren op het EK-kwalificatietornooi in Albanië met 1-3 van het gastland. Nathan Kabasele, die net als Dennis Praet de hele wedstrijd speelde, scoorde voor België. Om zich te plaatsen voor de eliteronde, moet er nu gewonnen worden tegen Italië.

Hongarije: Roland Juhasz
Hongarije won met 0-1 tegen Estland en staat met zes punten uit drie wedstrijden zesde in Groep D. Nederland en Roemenië leiden. Juhasz speelde de hele partij in het hart van de defensie en pakte geel.

Zweden: Behrang Safari
Bij Zweden, dat met 1-2 won van de Faeroer, kwam Safari niet van de bank. Met zes op zes is Zweden tweede in Groep C, op drie punten van leider Duitsland.

Polen: Marcin Wasilewski
Polen won een oefeninterland tegen Zuid-Afrika met 1-0. Wasilewski speelde de hele partij centraal achterin.

Verenigde Staten: Sacha Kljestan
In het kader van de WK-kwalificatie won de VS met 1-2 van Antigua en Barbuda. Kljestan mocht twaalf minuten voor tijd invallen. In Groep A van de Concacaf-zone leidt de VS samen met Guatemala na vijf van de zes wedstrijden. Beide landen hebben tien punten en zijn zeker van kwalificatie voor de volgende voorronde.

Senegal: Cheikhou Kouyaté
De wedstrijd tussen Senegal en Ivoorkust die moest beslissen wie er naar de Afrika Cup mag, is gestaakt wegens supportersrellen. Het stond toen 0-2 voor Ivoorkust, dat ook de heenmatch al gewonnen had met 4-2. Ivoorkust werd na afloop als winnaar aangeduid en mag naar de Afrika Cup in januari. Bij Senegal speelde Kouyaté de hele partij als centrale verdediger.

DR Congo: Dieumerci Mbokani, Bedi Mbenza en Chancel Mbemba
Ondanks een 2-1 nederlaag plaatste Congo zich voor de Afrika Cup van januari. Het had immers de heenmatch gewonnen met 4-0.

Saudi-Arabië: Osama Hawsawi
In een vriendschappelijk duel won Saudi-Arabië met 3-2 van dat andere Congo, Congo-Brazzaville.

Venezuela: Ronald Vargas
Venezuela neemt het woensdag op tegen Ecuador.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.