Van Holsbeeck over uitbreiding stadion

WOENSDAG, 17 OKTOBER 2012, 07:43 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

"Ik kan niet juist zeggen wanneer ons stadion wordt uitgebreid. Het gebrek aan infrastructuur is één van de problemen van het Belgische voetbal. Niet enkel dat van Anderlecht", aldus Van Holsbeeck


"Wij zijn in feite klaar voor de verbouwingen, maar je hebt daarvoor een aantal vergunningen en politieke steun nodig. We hopen dat er de komende maanden schot komt in het verbouwingsdossier, maar anderzijds denk ik dat een wereldstad als Brussel op termijn een stadion nodig heeft met 40.000 tot 50.000 plaatsen. Waar zowel de nationale ploeg als RSC Anderlecht kunnen spelen."

Het tweede item dat vandaag behandeld wordt door de manager, zijn de hoge ticketprijzen. "Ik begrijp dat mensen klagen over de hoge ticketprijzen van de mini-abonnementen voor de Champions League en hierdoor is het stadion niet altijd uitverkocht. Om te kunnen opboksen tegen budgetten die veel hoger zijn als de onze, hebben we ons stadion gemoderniseerd. Maar we hebben de capaciteit van ons stadion moeten verminderen, om meer comfort te bieden aan onze supporters. Dit kost geld en is dan ook de reden dat de prijzen, volgens mij, iets te hoog liggen. Indien we volgend jaar opnieuw Champions League spelen, zal ik aan de voorzitter vragen om onze prijzen iets te verlagen."

Bron: rsca.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.