Uitslagen interlands Anderlecht-spelers

WOENSDAG, 17 OKTOBER 2012, 08:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Voor de laatste keer dit jaar stond er gisteren interlandvoetbal op het programma. Diverse spelers van Anderlecht kwamen daarbij in actie. Hun resultaten vind je hier.


België: Guillaume Gillet
Bondscoach Wilmots koors voor Toby Alderweireld als rechtsachter en dus zat Gillet op de bank en daar bleef hij de hele match zitten. De Rode Duivels wonnen met 2-0 tegen Schotland en leiden in hun groep samen met Kroatië met 10 op 12.

Hongarije: Roland Juhasz
Ook Roland Juhasz kwam gisteren niet in actie. De verdediger zat een schorsingsdag uit en zag hoe zijn maats met 3-1 Turkije versloegen. Met 9 op 12 staat Hongarije tweede in groep D na Nederland, dat 12 op 12 heeft.

Zweden: Behrang Safari
Zweden, met Behrang Safari de hele partij tussen de lijnen als linksachter, stuntte in Duitsland. De Duitsers kwamen 4-0 voor, maar in het laatste halfuur trokken de Zweden alles recht en sleepten een 4-4 gelijkspel uit de brand. Zweden heeft nu 7 op 9 en volgt op drie punten van leider Duitsland, dat een wedstrijd meer gespeeld heeft.

Polen: Marcin Wasilewski
Wegens overvloedige regenval is het duel tegen Engeland uitgesteld naar vandaag.

Venezuela: Ronald Vargas
In de Zuid-Amerikaanse WK-kwalificatie speelde Venezuela 1-1 gelijk tegen Ecuador. Ronald Vargas viel in na 57 minuten en pakte twee minuten later een gele kaart. Na negen wedstrijden deelt Venezuela de vierde plaats met Uruguay en Chili. De eerste vier plaatsen zich rechtstreeks voor het WK, de nummer vijf speelt barrages.

Verenigde Staten: Sacha Kljestan
Met een 3-1 zege tegen Guatemala plaatste de Verenigde Staten zich als groepswinnaar voor de volgende ronde in de Concacaf-kwalificatiezone. Sacha Kljestan kwam na 65 minuten in het veld.

Bronnen: Sporza, Soccerway.nl, hungarianfootball.com



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.