"Heeft Van den Brom iets tegen mij?"

DONDERDAG, 18 OKTOBER 2012, 08:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Behrang Safari speelde dinsdag met Zweden 4-4 gelijk tegen Duitsland. De linksback speelde de hele wedstrijd, terwijl hij bij Anderlecht zijn plaats kwijt is. "Ik sprak al met Van den Brom, maar dat loste niets op", zucht hij.


Sinds Deschacht weer op niveau is en met Nuytinck een linksvoetige centrale verdediger werd aangetrokken, is Safari meestal veroordeeld tot een plaatsje in de tribune. Zijn laatste invalbeurt in de competitie dateert al van 2 september. In de beker tegen Boussu Dour mocht hij wel meedoen, maar of hij daar punten heeft gescoord, is twijfelachtig.

"De toestand bij Anderlecht is niet gemakkelijk", vertelt Safari in de Zweedse krant Aftonbladet. "Een tijdje geleden had ik een gesprek met de coach en ik dacht dat onze problemen opgelost waren, maar het heeft niets uitgehaald. Heeft de trainer iets persoonlijk tegen mij? Soms voelt het wel zo aan."

"Maar ik blijf mijn best doen en geef alles op training. Ik vraag niet om een tweede gesprek. Ik zal wel zien of de coach naar mij komt om uitleg te geven. Natuurlijk kan dit niet blijven duren. Ik kan niet blijven op de tribune zitten. Ik hoop dan ook dat de club correct is tegenover mij en dan zien we wel wat er in januari gebeurt."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.