Van Holsbeeck: "Twee of drie wintertransfers"

DONDERDAG, 18 OKTOBER 2012, 08:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Van Holsbeeck beantwoordde via Twitter opnieuw enkele vragen van supporters. Ditmaal ging het over de wintertransfers. "Het is de bedoeling de sterkhouders te houden. Daarnaast gaan we kijken voor twee à drie posities."


"We willen ons versterken op de posities waar in de Champions League blijkt dat we tekort schieten", zo vertelt hij. "Of we een toptransfer zullen afhandelen? Dat hangt af van wie vertrekt. Als bijvoorbeeld Biglia voor 8 miljoen euro weggaat, zullen we een groot deel van dat geld investeren in zijn vervangen."

Anderlecht is alvast niet van plan het geld van de Champions League blind over de balk te gooien. "Voor Lucas Biglia hebben we indertijd 3,5 miljoen euro betaald", zegt de manager. "Dat is de grootste som die Anderlecht al heeft uitgegeven. Als we nu een speler als Biglia zouden verliezen, kunnen we een vervanger voor datzelfde bedrag zoeken, tussen 3 en 4 miljoen."

"Voor de rest hangt alles af van wie er vertrekt en hoeveel we voor hem krijgen. Wij proberen altijd een evenwicht te vinden tussen een goed financieel beheer en onze sportieve uitdagingen."

Bron: Sporza



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.