Neusbreuk voor Mbokani?

DONDERDAG, 18 OKTOBER 2012, 08:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Moet Anderlecht het morgen tegen Waasland-Beveren doen zonder Dieumerci Mbokani. Die kans bestaat. Het zal niet zijn schorsing zijn die hem aan de kant houdt, wel een mogelijke neusbreuk. Al kan hij ook met een masker spelen.


Mbokani keert vandaag terug uit Congo. Hij zal echter meteen naar het ziekenhuis trekken. Tegen Equatoriaal-Guinea kreeg hij een slag in zijn gezicht en er wordt gevreesd voor een neusbreuk. In Congo probeerde men al een eerste diagnose te stellen, maar interne bloedingen lieten dit niet toe. Onderzoek vandaag moet uitwijzen hoe ernstig het is.

"De situatie is voorlopig nog onduidelijk, zegt Mbokani's manager Fabio Baglio in Het Nieuwsblad. "Ik heb Dieu aan de lijn gehad en hij zei me dat zijn gezicht serieus gezwollen is. Verder onderzoek moet uitwijzen hoe ernstig de blessure is. Ofwel kan hij voetballen met een masker, ofwel zal hij een tijd moeten rusten."

Bron: Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws, Gazet van Antwerpen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.