"Safari moet zelf zijn plaats weer verdienen"

VRIJDAG, 19 OKTOBER 2012, 07:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In de Zweedse media deed Behrang Safari woensdag zijn beklag over zijn status als reservespeler bij Anderlecht. Trainer John van den Brom kan niet lachen met zijn opmerkingen. "Safari moet zo'n dingen niet zeggen", aldus de coach.


"Het gesprek met de coach heeft niks uitgehaald. Heeft Van den Brom iets tegen mij?", zo vertelde Safari. Tijdens de persconferentie gisteren gaf Van den Brom zijn reactie op Safari's commentaar.

"Het kan toch dat iemand op de bank blijft na een gesprek?", aldus de Anderlecht-trainer. "Ik moet keuzes maken en zijn prestatie in de bekermatch tegen Boussu Dour was niet van die aard om extra speeltijd te verdienen."

"Wij gaan niet meewerken aan transfer"

Safari denkt eraan in januari Anderlecht te verlaten als hij niet meer gaat spelen. Van den Brom is echter niet van plan hem zomaar te laten gaan. "Hij moet dat niet zeggen, als hij dat inderdaad zo gesteld heeft. Safari is onderdeel van ons en Anderlecht is goed voor hem."

"Wij gaan echt niet zomaar meewerken aan een vertrek van al wie dat wil. Ik heb iedereen keihard nodig. Het zou fout zijn om zich reeds neer te leggen bij een vertrek. Hij moet er nu voor zorgen dat hij zijn plaats herovert."

Bron: Gazet van Antwerpen, Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.