Voorbeschouwing: Anderlecht - Waasland-Bev.

VRIJDAG, 19 OKTOBER 2012, 08:23 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht en Waasland-Beveren trappen vanavond de elfde speeldag op gang. Paars-wit miste de voorbije weken veertien internationals en dit heeft gevolgen voor vandaag. Zo zijn Mbokani en Wasilewski out.


Mbokani liep met Congo een neusbreuk op en wordt vandaag geopereerd. Wasilewski keerde pas gisterenavond terug uit Polen en omdat hij niet meetrainde, selecteerde John van den Brom hem niet voor de partij tegen Waasland.

Verder is het de vraag in hoeverre alle spelers gerecupereerd zijn na de soms zware vliegreizen. Zo heeft Sacha Kljestaner een halve wereldreis opzitten: van Brussel over de VS naar Antigua en Barbuda in de Caraïbische Zee en daarna via de States weer terug naar België. Ronald Vargas stapte in het vliegtuig en hield halt in Venezuela, Paraguay, opnieuw Venezuela en Brussel.

Iakovenko of Bruno?

In het elftal van Anderlecht wordt het vooral uitkijken wie Mbokani vervangt. Iakovenko en Bruno zijn de voornaamste kandidaten. Jovanovic schuift dan door naar de aanval. Voor Odoi en Lukaku komt deze wedstrijd nog te vroeg, al hebben zij de training al wel hervat.

Aftrap: 20u
Stadion: Constant Vanden Stock-Stadion
Scheidsrechter: Claude Bourdouxhe

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Proto, Gillet, Kouyaté, Nuytinck, Deschacht, Bruno, Biglia, Kanu, Iakovenko, Jovanovic, De Sutter
Invallers: Kaminski, Canesin, Hawsawi, Juhasz, Kljestan, Molins, Praet, Safari, Vargas, Roef

Geblesseerd: Mbokani, Cyriac, Reynaldo
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Gillet

: : : WAASLAND-BEVEREN : : :

Mogelijke opstelling: Clepkens, Zennaro, Lardenoit, Belhocine, Blondelle, Sibum, Lepoint, Farssi, Da Silva, Seoudi, Badash
Invallers: Coosemans/Vermeylen, Cavens, Ladrière, Dugary, Plut, Mendy, Doumbia

Geblesseerd: Ghadir, Didier, D’Ulivo, Shish
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

Vorige jaren:

Geen data beschikbaar




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.