VdB: "Jammer dat het maar 2-0 bleef"

ZATERDAG, 20 OKTOBER 2012, 12:14 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

John van den Brom was na afloop van Anderlecht - Waasland Beveren tevreden over zijn ploeg. "Het is alleen jammer dat het maar 2-0 bleef, dit was een wedstrijd om met 5 of 6-0 te winnen", aldus de coach.


De trainer had het gevoel dat de match van op Standard nog in de kopjes zat. "Er zat nog was angst in de ploeg, denk ik. Enkel een doelpunt kan dat weg nemen, maar die goal bleef te lang uit."

Al is de coach wel blij dat het zijn middenvelders zijn die doelpunten scoorden. "Onze kwaliteit is dat wij hoog kunnen spelen, dus dan verwacht ik ook dat zij kunnen scoren."

Lucas Biglia trok na zijn goal meteen naar de perstribune en ging daar met de handen achter de oren staan. Allicht een reactie op de berichten dat Biglia te weinig scorend vermogen heeft, kunnen we veronderstellen. "Ik weet niet wat daar gebeurd is tussen 'Lucky' en de journalisten", reageerde Van den Brom.

Sporza.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.