Zenit wint, maar is niet top

ZONDAG, 21 OKTOBER 2012, 11:05 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Zenit Sint-Petersburg, woensdag tegenstander van Anderlecht in de Champions League, won gisteren met 1-0 tegen Ruban Krasnodar. In een zwakke match was Zenit voortdurend opzoek naar zichzelf en scoorde het via penalty.


De voorbije anderhalve maand waren woelig bij Zenit. De lonen van nieuwkomers Witsel en Hulk zorgden voor onvrede bij enkele spelers, in de competitie telt het vijf punten achterstand op leider Anzhi en in de Champions League haalde het nul op zes.

De interlandbreak zorgde echter niet voor beterschap. Tegen Rubin Kazan dwong Zenit amper kansen af. Op slag van rust scoorde Kerzhakov het enige doelpunt, nadat er was gefloten voor handspel.

Zenit speelde gisteren in een 4-3-3 met Witsel als verdedigende middenvelder en Hulk als rechtsbuiten. Volgens Het Nieuwsblad heeft de Braziliaan nog niet zijn beste vorm te pakken, maar als hij de bal heeft, loopt hij iedereen omver.

Opstelling: Malafeev, Anyukov, Hubocan, Lombaerts, Criscito, Witsel, Bystrov, Zyryanov, Hulk (74' Semak), Kerzhakov, Shirokov (54' Fayzulin, 85' Yanbaev)

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.