Godeau: "Verrast door hoge niveau"

MAANDAG, 22 OKTOBER 2012, 08:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Bruno Godeau debuteerde dit weekend in eerste klasse. De Anderlecht-huurling verloor met Zulte-Waregem met 0-3 van Lokeren, maar kijkt wel tevreden terug op zijn eerste duel. "Dit is toch wat anders dan bij de beloften."


Door de schorsing van Steve Colpaert startte Godeau als centrale verdediger. Halverwege de eerste helft lag hij aan de basis van een strafschop van Lokeren. "Dat was inderdaad mijn fout, maar Ik ben tevreden over mijn wedstrijd. Zeker omdat het mijn eerste was", zo vertelt hij in Het Nieuwsblad.

"Ik moet toegeven dat ik wel verrast was door het hoge niveau. Een wedstrijd met de beloften en een wedstrijd met de A-kern is toch nog een groot verschil. De coach had me gewaarschuuwd dat het niet makkelijk zou worden. Toch was ik heel blij dat ik de kans kreeg om me te bewijzen, nu ik blessurevrij ben. Er is eigenlijk nooit een 'goede' wedstrijd voor een jongere om te debuteren."

De 20-jarige Godeau was vorig jaar aanvoerder van de beloften van Anderlecht. Tijdens de voorbereiding mocht hij zich bewijzen van John van den Brom, maar Anderlecht besliste hem uit te lenen. Bij Zulte-Waregem hoopt hij veel te spelen en te leren. "Ik moet leren rustiger spelen, meer sec. Mijn duelkracht kan vast en zeker nog beter. Dat heb ik tegen Harbaoui gemerkt. Door meer te trainen en meer te spelen zal dat uiteindelijk wel gaan lukken."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.