Geen Mbokani, Bruno en Kouyaté onzeker

MAANDAG, 22 OKTOBER 2012, 08:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Deze middag vertrekt Anderlecht naar Sint-Petersburg voor de Champions League-wedstrijd van woensdag tegen Zenit. Dieumerci Mbokani (neusbreuk) reist niet mee. Cheikhou Kouyaté (lies) en Massimo Bruno (voet) zijn twijfelachtig.


Kouyaté liet zich vrijdag tegen Waasland-Beveren vervangen met klachten aan de lies. Onderzoek zaterdag wees uit dat het niet zo erg is en Anderlecht hoopt hem speelklaar te krijgen voor woensdag.

Erger is het gesteld met Bruno. Die incasseerde een trap op zijn linkervoet en hield er een grote bloeduitstorting aan over. Deze ochtend wordt hij onderzocht en op basis daarvan wordt beslist of hij meereist naar Rusland.

Deze voormiddag traint Anderlecht een laatste keer in België. Daarna vertrekt het naar Rusland waar het om 21 uur plaatselijke tijd zal aankomen. Van de koude moet paars-wit alvast geen schrik hebben. Waar het twee jaar geleden in Sint-Petersburg nog speelde bij -18° Celsius, is het er nu 5° warm.

Bron: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.