Heylen tekent profcontract van drie jaar

MAANDAG, 22 OKTOBER 2012, 12:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Michaël Heylen heeft vandaag zijn eerste profcontract bij Anderlecht getekend. De 18-jarige verdediger is aanvoerder van de beloften. "Michaël verdient deze kans", zegt Herman Van Holsbeeck. "Hij is een wissel voor de toetkomst."


Heylen speelt sinds de U13 bij Anderlecht. "Michaël is een uitstekende centrale verdediger met voetballende kwaliteiten", looft Van Holsbeeck de jongeling. "Hij liet zich al positief opmerken in de NextGen-wedstrijden tegen Barcelona en Wolfsburg."

Heylen: "Nu begint het pas"

Heylen zelf is in de wolken met deze blijk van vertrouwen. "Voor mij is dit een hele eer. Ik heb hier jarenlang voor gewerkt. Maar ik besef dat het nu pas begint. Het moeilijkste moet nog komen", zo vertelt hij.

"Doorstromen naar de kern van de eerste ploeg is het volgende doel maar ik wil niets overhaasten. Alles op zijn tijd. Ik wil iedereen danken die mij dag in dag uit gesteund hebben en mij dagelijkse begeleiden om mijn doel te bereiken.”

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.