Vanden Stock: "Zenit beste ploeg in poule"

DINSDAG, 23 OKTOBER 2012, 08:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Terwijl Herman Van Holsbeeck droomt van een vier op zes tegen Zenit, is voorzitter Roger Vanden Stock voorzichtiger. "Ik zou blij zijn met één op zes. We missen Mbokani en iedereen weet hoe belangrijk die is voor ons."


Vooraf werd Zenit getipt als groepsfavoriet, maar na twee duels is het nog steeds puntenloos. Toch blijft Vanden Stock overtuigd van de sterkte van de Russen. "Zenit is voor mij nog altijd de beste ploeg van onze poule", vertelde hij bij het vertrek op Zaventem. "De club heeft zich enorm versterkt om ver te geraken in de Champions League."

"Na twee wedstrijden telt Zenit echter nul punten. Het is dus verplicht twee keer tegen ons te winnen om de knock-outfase te bereiken. Dan weet je wat ons te wachten staat. Ook al draaien ze nog niet op volle toeren", aldus de Anderlecht-voorzitter.

"Bovendien missen we Mbokani en iedereen weet hoe belangrijk hij is in grote matchen. Daarom zou ik gelukkig zijn als we één punt puren uit de twee partijen tegen de Russen. Dan spelen we in de laatste match tegen Milan voor de derde plaats."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.