Praet: "Milaan was een unieke ervaring"

DINSDAG, 23 OKTOBER 2012, 08:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Tegen Waasland-Beveren mocht Dennis Praet nog eens starten en hij speelde een prima partij. Morgen tegen Zenit hoopt hij er opnieuw bij te zijn. "Maar de trainer zal kiezen voor een andere tactiek, dus het is afwachten."


Tegen AC Milan mocht Praet twaalf minuten invallen en tegen Malaga bleef hij de hele partij op de bank. Morgen tegen Zenit hoopt hij zijn basisplaats van afgelopen vrijdag in de competitie te behouden. Een basisplaats die hij te danken had aan de blessure van Mbokani.

"Klopt, maar je moet niet denken dat de blessure van Dieu me blij stemde", vertelt Praet vandaag in La Dernière Heure. "Maar dat neemt niet weg dat het nu aan mij is om mijn kans te grijpen."

En dus hoopt de 18-jarige middenvelder opnieuw op speelminuten in de Champions League. "In Milaan, dat was echt een unieke ervaring. Ik oogde misschien rustig, maar ik was geweldig onder de indruk. De Champions League-hymne bezorgde me koude rillingen."

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.