Serhat Akin gaat tegenstander te lijf met hamer

WOENSDAG, 24 OKTOBER 2012, 08:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Oud-Anderlecht-spits Serhat Akin heeft zich behoorlijk in de problemen gewerkt. Na een wedstrijd met zijn huidige club Altay zou hij een tegenstander hebben aangevallen met een hamer. Akin zelf ontkent.


Na de wedstrijd tegen Eyupspor zouden bij Serhat de stoppen zijn doorgeslagen. Met een hamer zou hij een tegenstander te lijf zijn gegaan en hem geraakt hebben op hoofd en borst. Volgens sommige bronnen konden omstaanders erger voorkomen.

Serhat zelf ontkent echter dat hij dit gedaan heeft en via twitter stuurde hij een foto de wereld in waarop hijzelf te zien is met een blauw oog. "Ik moest me wel verdedigen, want we hadden klappen gekregen van 150 supporters", aldus Serhat in de Turkse pers. "Ze vielen ons aan. Wat moest ik doen?"

De voorzitter van Eyupspor heeft intussen klacht ingediend tegen Serhat en zijn broer Serkan Akin (eveneens ex-Anderlecht). "De politie heeft alles gezien. Ik hoop op een proces", aldus de voorzitter van Eyupspor. Altay heeft Serhat en Serkan intussen niet geschorst. Volgens de club waren zijn spelers niet in fout.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.