Voorbeschouwing: Zenit - Anderlecht

WOENSDAG, 24 OKTOBER 2012, 09:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Vanavond om 18 uur speelt Anderlecht in Sint-Petersburg zijn derde wedstrijd in de Champions League. Mbokani en Bruno zijn er niet bij en Kouyaté is nog twijfelachtig. Praet mag intussen dromen van een basisplaats.


Kouyaté hield aan de partij van vrijdag tegen Waasland-Beveren een blessure aan de lies over. "Na de training zullen we met hem overleggen en de knoop doorhakken", zo vertelde John van den Brom gisteren. Raakt Kouyaté fit, dan wordt Wasilewski op de rechtsachter verwacht en schuift Gillet een rij vooruit. Speelt Kouyaté niet, dan komt Wasyl centraal te staan, blijft Gillet rechts en komt Iakovenko waarschijnlijk in de ploeg.

Vooraan is het uitkijken hoe Van den Brom de afwezigheid van Mbokani Europees zal opvangen. Kiest hij net als in de competitie voor Praet? "Ik neem zijn goede prestatie van vrijdag tegen Beveren in ieder geval mee", bleef hij gisteren enigszins op de vlakte.

Aftrap: 18u
Stadion: Petrovski-stadion
Scheidsrechter: Ivan Bebek (Kro)

: : : ZENIT SINT-PETERSBURG : : :

Mogelijke opstelling: Malafeev, Anyukov, Hubocan, Lombaerts, Criscito, Semak, Witsel, Shirokov, Bystrov, Kerzhakov, Hulk
Invallers: Baburin, Alves, Lukovic, Zyryanov, Fayzulin, Bukharov, Kanunnikov

Geblesseerd: Zhevnov, Danny
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Proto, Wasilewski, Kouyaté, Nuytinck, Deschacht, Biglia, Kanu, Gillet, Praet, Jovanovic, De Sutter
Invallers: Kaminski, Safari, Kljestan, Iakovenko, Molins, Odoi, Vargas, Hawsawi

Geblesseerd: Mbokani, Bruno, Juhasz, Reynaldo, Cyriac
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Wasilewski




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.