"Voor beide teams is het erop of eronder"

WOENSDAG, 24 OKTOBER 2012, 09:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met 0 op 6 staat Zenit momenteel laatste in de poule. John van den Brom verwacht de Russen dan ook erg gretig. "Toch is ons doel om een goede uitgangspositie te verwerven en Zenit thuis uit te tellen", zegt de Anderlecht-coach.


"Zenit staat momenteel niet naar zijn waarde geklasseerd", weet ook de trainer van Anderlecht. "Vanavond vechten ze voor hun laatste kans om de volgende ronde te bereiken. En dat geldt eigenlijk ook voor ons. Het wordt voor beide teams erop of eronder."

Op de vorige speeldag verloor Zenit in eigen huis verrassend van Milan. Ook in de competitie vlot het niet echt. "Ze zitten inderdaad in een mindere periode", weet ook Van den Brom. "Hoewel. Vorig weekend wonnen ze in de competitie weer eens en dan weet je dat het snel kan omslaan."

"Ons doel blijft echter een goede uitgangspositie verwerven, zodat we in de return Zenit definitief van ons kunnen afschudden", toont Van den Brom enige ambitie. "Maar we zullen collectief een uitstekende prestatie moeten neerzetten om een goed resultaat te behalen."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.