Spalletti: "Moeten eigenlijk zes op zes halen"

WOENSDAG, 24 OKTOBER 2012, 13:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na een nul op zes in de eerste twee matchen is het voor Zenit straks van moeten als ze nog kans willen maken op de volgende ronde. Dat beseft ook hun coach Luciano Spalletti. "Als we verliezen, zijn we zo goed als uitgeschakeld."


"We halen eigenlijk best zes op zes in de volgende twee duels", zo vertelt Spalletti, die erop vertrouwt dat zijn ploeg beter zal spelen dan de voorbije matchen. "Hulk en Witsel drukken steeds meer hun stempel. Ook hun ploegmaats vinden hen geweldig, maar ze hebben even tijd nodig om helemaal te integreren."

Twee jaar geleden won Zenit twee keer erg simpel tegen Anderlecht in de Europa League. Toch is hij op zijn hoede voor de Belgische kampioens, ook al speelt die zonder Mbokani. "We mogen Anderlecht zeker niet onderschatten. Ze hebben behalve Mbokani nog goeie voetballers. Dat is typisch voor Anderlecht. Bij Udinese werkte ik nog samen met Johan Walem en met zijn techniek en pass kon die een hele ploeg laten draaien."

Lombaerts: "Meer individuele klasse dan Anderlecht"

Ook Rode Duivel Nicolas Lombaerts weet dat Zenit straks maar beter wint. "De resultaten vielen nu wel wat tegen, maar met Hulk en Witsel kunnen we een topclub in de Champions League worden. Na de twee nederlagen moeten we straks minstens 10 op 12 nemen om nog door te stoten en dus kunnen we best twee keer winnen van Anderlecht. In principe hebben we meer individuele klasse."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.