"Met Suarez en Mbokani winnen we hier"

DONDERDAG, 25 OKTOBER 2012, 09:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Milan Jovanovic speelde een opvallende wedstrijd tegen Zenit. De Serviër was vaak dreigend, maar lag met een strafschopfout aan de basis van de nederlaag. "Er is contact, maar ik denk dat ik geen fout bega", zei hij na afloop.


"Volgens mij gaat aan die fase duidelijk buitenspel vooraf (was echter niet zo, red.). En dan is er dat contact tussen mij en die speler van Zenit", aldus Jovanovic. "Ik weet niet zo goed wat er gebeurde, ik ben niet zo ervaren met situaties in de zestienmeter tegenover aanvallers van de tegenpartij. Ik ben in heel mijn carrière nauwelijks met dat soort situaties geconfronteerd."

Ook Anderlecht had volgens de Serviër een strafschop moeten krijgen. "Aan de andere kant is er een penaltyfout op mij die niet gefloten wordt. En nog één op Iakovenko, die evenmin gefloten wordt. Deze wedstrijd had dan ook helemaal anders kunnen uitdraaien."

"Soms krijg je niet wat je verdient"

Ook Jovanovic zelf had de partij een ander gezicht kunnen gevan als hij na tien minuten zou gescoord hebben na een één-twee met Praet. "Normaal scoor ik uit dat soort fases. Ik wou de bal helemaal naar de andere hoek schieten om de keeper geen kans te geven, maar het veld was wat glibberig en omdat ik ook nog eens op snelheid was, miste mijn schot precisie. Dat is jammer."

"We verdienden hier een punt en misschien zelfs drie, maar uiteindelijk staan we met lege handen. Maar voetbal is zo: soms krijg je niet wat je verdient. Toch ben ik van één ding zeker: als we Suárez en Mbokani hebben, dan winnen we hier in Sint-Petersburg."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.