Selectie Charleroi - Anderlecht

VRIJDAG, 26 OKTOBER 2012, 18:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De Champions League-wedstrijd van woensdag heeft geen blessures opgeleverd. Op de geschorste Mbokani na, kan John van den Brom morgen tegen Charleroi dan ook op iedereen rekenen. Ook Massimo Bruno en Roland Juhasz zijn weer fit.


Op zijn gebruikelijke persconferentie keek Van den Brom even terug op de voorbije dagen. "De wedstrijd tegen Zenit heeft veel krachten gekost. Het was een lastige match op een zwaar veld. Daarnaast hebben we ook veel moet reizen. Maar iedereen kwam fit terug uit Rusland", aldus de Anderlecht-coach.

Op papier lijkt Charleroi een hapklare brok, maar de Carolo's kunnen tegen Anderlecht steeds een tikkeltje meer. Bovendien zullen Anderlecht-huurlingen Badibanga, Diandy en Aoulad super gemotiveerd zijn. "Charleroi is een grillige ploeg en elke verplaatsing is moeilijk. Iedereen wil altijd winnen en is altijd extra geprikkeld tegen Anderlecht, maar wij kijken enkel naar onszelf. Het wordt moeilijk, maar dat zijn we wel gewend."

Selectie: Biglia, Bruno, Canesin Matos, Deschacht, De Sutter, Gillet, Hawsawi, Iakovenko, Jovanovic, Juhasz, Kaminski, Kanu, Kljestan, Kouyate, Molins, Nuytinck, Odoi, Praet, Proto, Safari, Vargas en Wasilewski.

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.