"Directie weet wat we willen in januari"

MAANDAG, 29 OKTOBER 2012, 08:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft een probleem, een scoringsprobleem. Dat beseft nu ook trainer John van den Brom. "Als we nog een uur zouden gevoetbald hebben, dan zouden we nog steeds niet gescoord hebben", vertelde hij na de match in Charleroi.


"We hebben weer een aantal grote kansen niet benut, we hebben een probleem met goals maken", aldus Van den Brom. "Ik had verwacht dat de match op Zenit ons met een goed gevoel naar hier zou brengen, maar na de weggegeven goals komen we niet meer in de wedstrijd. Dat is een heel pijnlijke vaststelling."

Door de afwezigheid van Mbokani heeft Van den Brom met De Sutter nog maar één diepe spits over. Iets voorbij het uur werd die ook nog gewisseld. "Tom zat tijdens de rust al stuk. Hij heeft het nog even geprobeerd, maar in zijn geval eisen drie wedstrijden in één week een zware tol. Dan rest mij niets anders dan Bruno in te brengen, want we hebben geen andere opties. Tenzij ik Juhasz breng, maar dan beginnen jullie weer."

Hard voor invallers

Met Safari, Molins en Vargas kregen enkele bankzitters tegen Charleroi hun kans. Ze lijken Van den Brom echter niet overtuigd te hebben. "Een paar jongens waren niet fit, maar je denkt dat je de juiste vervangers hebt", aldus Van den Brom. "Daar heb ik weinig van teruggezien en dat is wel jammer."

Zo had de wedstrijd heel anders kunnen verlopen als Vargas na twee minuten scoorde in plaats van de bal wild over te trappen. "Ronald legt de bal op training altijd technisch verfijnd binnen, maar hier schiet Ronald hard over. In januari gaat het transferluik open, de directie weet wat we er dan bij willen."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.