Hoe deden Vargas, Molins en Safari het?

MAANDAG, 29 OKTOBER 2012, 09:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met Ronald Vargas, Guillermo Molins en Behrang Safari kregen drie bankzitters tegen Charleroi een kans. Het Nieuwsblad analyseerde hun prestaties en zag dat geen van de drie echt kon overtuigen.


Ronald Vargas: 5/10

Kreeg na lange revalidatie eerste basisplaats. Liet zich opmerken met enkele dribbels en schoot een open kans hoog over. Mist duidelijk matchritme mist en moet meer duelkracht opbouwen. Liet zich te gemakkelijk van de bal zetten.

Guillermo Molins: 6/10

Begon gretig met enkele sprints op de rechterflank. Hij eiste ook de stilstaande fases op en trapte die behoorlijk. Eén keer kopte Gillet zijn assist net naast. In de tweede helft was hij minder aanwezig in de wedstrijd.

Behrang Safari: 5/10

Mocht na zijn kritiek op Van den Brom toch nog een keer in de basis starten. De Zweed had het dikwijls lastig met de vinnige dribbels van Badibanga en kon op geen enkel moment Deschacht doen vergeten. Ook offensief weinig inbreng

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.