Badibanga: "Hopelijk terugkeer in janauri"

MAANDAG, 29 OKTOBER 2012, 09:15 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ziguy Badibanga was zaterdag wellicht de beste Anderlecht-speler. De huurling deed de linkerflank van Anderlecht geregeld pijn. "Hopelijk heb ik het bestuur en de trainer van Anderlecht kunnen overtuigen van mijn mogelijkheden."


Na een mislukte uitleenbeurt aan De Graafschap was er deze zomer geen plaats voor Badibanga bij Anderlecht. Bij Charleroi komt hij nu weer boven water. "Ik heb bij Charleroi begrepen dat talent alleen niet volstaat en werk nu ook hard op training. Dat rendeert. Neen, ik had geen revanchegevoelens. Ik ben gewoon blij voor Diandy en mezelf", aldus Badibanga na de overwinning tegen zijn moederclub.

"Er is een clausule in mijn contract dat ik in januari kan terugkeren naar mijn club van oorsprong. Hoewel ik het bij Charleroi naar mijn zin heb, zou ik toch gelukkig zijn mocht Anderlecht me dit seizoen nog nodig hebben. En als dat niet het geval is, dan wil ik volgend seizoen bij paars-wit spelen. Het is mijn doel om in 2014 het WK te spelen. Ofwel met België ofwel met Congo."

Bron: Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.