Selectie Anderlecht - AA Gent

MAANDAG, 29 OKTOBER 2012, 19:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Veel tijd om te blijven stilstaan bij de nederlaag tegen Charleroi krijgt Anderlecht niet. Morgen wacht met AA Gent immers al de volgende tegenstander. Mogelijk kan Anderlecht niet rekenen op Kouyaté, Kanu en Biglia.


"Kanu kreeg in de wedstrijd tegen Charleroi een tik tegen de knie. De Braziliaan heeft veel pijn en zal nog een echo ondergaan", legde assistent-coach Besnik Hasi vanmiddag uit. "Daarnaast is Kouyate twijfelachtig. Hij is nog niet helemaal hersteld van de blessure aan zijn adductoren. Ook Lucas Biglia is uiterst twijfelachtig. De Argentijn sukkelt met zijn hamstrings."

Door deze twijfelgevallen komt René Sterckx bij de kern. De middenvelder werd de voorbije twee seizoenen uitgeleend aan Zulte-Waregem en is nu aan een sterk seizoen bezig bij de beloften van Anderlecht.

Selectie: Biglia, Bruno, Deschacht, De Sutter, Kanu, Gillet, Jovanovic, Iakovenko, Juhasz, Kaminski, Kljestan, Kouyate, Molins, Nuytinck, Odoi, Praet, Proto, Roef, Sterckx, Vargas en Wasilewski.

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.