Hasi: "Oplossingen zoeken voor de problemen"

MAANDAG, 29 OKTOBER 2012, 19:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Niet John van den Brom maar wel zijn assistent Besnik Hasi stond vanmiddag de pers te woord. Hij kwam nog even terug op de match van zaterdag. "De trainer was boos, maar er is niet veel tijd om dit lang te blijven."


"Morgen spelen we thuis en moet er absoluut gewonnen worden", weet Hasi. "We willen de match controleren en zo snel mogelijk naar onze hand zetten. Maar er zit geen angst in de ploeg. We hebben goed getraind en onze jongens zijn gewend aan deze druk. Ze weten hoe ze er mee moeten omgaan."

Met 22 op 36 kende Anderlecht geen al te beste start van de competitie. Maar het woord crisis valt niet. "Anderlecht is een topclub en we weten dat we elke wedstrijd moeten winnen. De nederlaag in Charleroi kwam hard aan, maar crisis is het niet want ook de andere ploegen laten punten liggen. We weten dat het beter moet, maar we mogen ook onze goede CL-matchen niet vergeten."

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.