Verboom: "Al enkele stappen vooruit gezet"

DINSDAG, 30 OKTOBER 2012, 08:23 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Een week na Bruno Godeau debuteerde ook Bryan Verboom voor Zulte-Waregem. De 20-jarige Anderlecht huurling kijkt tevreden terug. "Ik besef dat ik wat foutjes heb gemaakt. Maar ik ben nog jong en ik mag fouten maken."


Samen met Godeau ruilde Verboom op de voorlaatste dag van de zomertransferperiode Anderlecht tijdelijk voor Zulte-Waregem. De verdediger heeft zich deze beslissing nog geen moment beklaagd. "Iedereen heeft mij meteen geaccepteerd bij Zulte Waregem. Ik heb geen aanpassingsproblemen gekend bij mijn nieuwe club en dat is mede te danken aan het feit dat er zo veel Franstalige voetballers en jonge elementen onder contract liggen", zo vertelt hij vandaag in Het Nieuwsblad.

"Ik kreeg te horen dat men volop de kaart van de jeugd zou trekken en die ambitie maken we bij Essevee elke week waar zonder dat de resultaten eronder lijden. We staan mee op kop en dus is de sfeer opperbest. Als jonge gast kan je moeilijk van iets mooier dromen."

Afgelopen weekend stond Verboom voor het eerst in de basis. Als linksachter speelde hij een degelijke partij. "In de aanloop naar het duel met Waasland-Beveren kreeg ik al stiekem in de gaten dat ik dicht tegen een basisplaats aanleunde. Ik kreeg pas een bevestiging tijdens het tactische praatje voor de wedstrijd."

"Ik weet niet of ik de verwachtingen heb ingelost. Toch ben ik al bij al tevreden. Ik besef dat ik wat foutjes heb gemaakt, onder meer door de bal een paar keer onzuiver in te spelen. Maar ik ben nog jong en ik mag fouten maken. Ik kan er alleen maar uit leren. Ik maak me in geen geval zorgen. Voor mij is het duidelijk dat ik nu al enkele stappen vooruit heb gezet."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.