Mboyo: "Sluit transfer naar Anderlecht niet uit"

DINSDAG, 30 OKTOBER 2012, 10:11 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Het gaat Ilombe Mboyo voor de wind dezer dagen. De spits werd door Marc Wilmots opgeroepen voor de interlands tegen Servië en Schotland en Manu Ferrera benoemde tot de nieuwe kapitein van AA Gent. Ooit wil hij echter hogerop.


"In de dagelijkse omgang ben ik niets veranderd", begint hij. "Op het veld moet ik nu wel een voorbeeldfunctie invullen", vertelt Mboyo aan Gazet van Antwerpen. "Ik kan mij niet permitteren om kaarten te pakken voor zeuren."

"Kijk, die band zie ik als een beloning en een teken van erkenning voor mijn prestaties in het laatste anderhalf jaar bij Gent. Ik geniet van mijn nieuwe verantwoordelijkheden, maar ik heb ook geen schrik voor de eventuele gevolgen."

Een paar dagen geleden liet Mboyo uitschijnen een buitenlands avontuur wel te zien zitten. "Ooit wil ik het hogerop proberen. Zelfs een transfer naar mijn ex-club Anderlecht zal ik nooit uitsluiten. Maar dat laat ik aan mijn makelaars over. Een transfer moet je trouwens niet forceren."

Langs de kant van Anderlecht is echter nog geen blijk geweest van interesse in de spits van de Buffalo's.

Bron: voetbalkrant.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.