Kljestan: "Gedaan wat de trainer verwachtte"

WOENSDAG, 31 OKTOBER 2012, 10:39 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Sacha Kljestan stond tegen Gent nog eens in de basis. Hij was achteraf tevreden over zijn wedstrijd. Dat Anderlecht na de nederlaag op Charleroi met 5-0 wint van AA Gent, heeft voor Kljestan maar 1 verklaring: "Dat is voetbal."


"Het belangrijkste is dat we nog steeds mee op kop staan. Geen enkel anders team heeft die eerste plaats echt opgeëisd en dat is goed voor ons. We speelden een goede wedstrijd en hebben gepast geantwoord op ons verlies in Charleroi."

Ondanks de vele berichten in de media voelde Kljestan nog geen extra druk. "Ik denk niet dat we al met onze rug tegen de muur stonden. We hebben gewoon gedaan wat de trainer gevraagd had, en zelfs iets meer. Dat is belangrijk na een slechte wedstrijd."

"Het is ook goed dat wij nu als eerste gespeeld hebben. We nemen 3 punten voorsprong en leggen zo de druk bij de tegenstanders. Er komt nog een drukke periode aan, met Champions League en ook een bekerwedstrijd, maar als we dit kunnen volhouden zal het makkelijker worden eens het programma rustiger wordt."

Sporza.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.