Anderlecht ontvangt Tottenham Hotspur

WOENSDAG, 31 OKTOBER 2012, 15:38 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

De beloften van Anderlecht ontvangen vanavond Tottenham Hotspur voor hun vierde wedstrijd in de NextGenSeries. Anderlecht haalde tot nu toe 2 punten uit 3 wedstrijden, met 2 gelijke spelen tegen Barça en een verlies van Wolfsburg.


Anderlecht staat momenteel laatst in zijn groep. Willen de jongens nog kans maken op de volgende ronde, dan moet er vandaag gewonnen worden van de Engelse club in het Constant Vanden Stock stadion.

De match wordt vanavond, 31 oktober, afgetrapt om 19u30. Abonnees kunnen de wedstrijd gratis bijwonen op vertoon van hun abonnement aan de ticketing, die tot aanvang van de match open zal blijven. Niet-abonnees kunnen een ticket kopen voor slechts 5 euro.

Bij de vorige thuiswedstrijd, tegen Barcelona, waren meer dan 8000 supporters aanwezig.

Trainer René Peeters selecteerde een 18-koppige kern voor deze wedstrijd. In de selectie zitten met Lukaku, Tarfi en Roef opnieuw drie spelers van de A-kern bij de selectie. Praet en Bruno zijn er deze keer niet bij, zij speelden gisteren nog met de eerste ploeg tegen AA Gent en moeten zaterdag weer fris zijn voor de match op KV Mechelen.

Selectie: Alvarez, Carvalho, Cekrezi, D’Alberto, De Bruyn, Dendoncker, Diarra, Heylen, Jaadi, Kabasele, Kindermans, Koulibaly, Lukaku, Mbemba, Palmeri, Roef, Scholl, Tarfi



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.