"Onbegrijpelijk dat Suarez werd afgekeurd"

ZATERDAG, 5 JANUARI 2013, 20:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Matias Suarez is met Anderlecht mee op stage vertrokken. De Argentijn wil er de groepstrainingen meedoen en zo bewijzen dat hij volledig fit is. Intussen ligt Napoli op de loer mocht de transfer naar CSKA alsnog afspringen.


Op 15 februari wordt Suarez een derde en laatste keer medisch gekeurd door CSKA. Faalt hij opnieuw, dan is een transfer van de baan. Officieel gaf Anderlecht nog geen uitleg over de toestand van Suarez, maar Gérard Witters, die voor paars-wit de Argentijnse markt volgt en dicht bij Suarez staat, toch wat kwijt.

"Mati zal in Belek met de groep meetrainen", aldus Witters. "Hij is immers zo goed als fit. Zijn knie is bijna weer honderd procent, op een kleine ontsteking na. Eigenlijk begrijpt niemand waarom die dokter in Duitsland Mati voor de tweede keer verteld heeft dat hij niet helemaal in orde is."

La Dernière Heure weet ook dat Suarez zich opnieuw goed in zijn vel voelt bij Anderlecht en er niets mee zou inzitten om het seizoen er uit te doen. Wie dat ook niet erg zou vinden, is het Italiaanse Napoli. Drie maanden geleden informeerden ze al eens naar Suarez bij diens manager Cristian Colazo en een tiental dagen geleden deed het dit opnieuw.

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.