Aoulad: "Bayat zei me dat ik niks opbracht"

ZATERDAG, 5 JANUARI 2013, 20:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In een persbericht zegt Anderlecht akte te hebben genomen van het ontslag van Mohamed Aoulad bij Charleroi. Paars-wit steunt de beslissing van de Carolo's. Intussen blijkt dat uitspraken in Sport Footmagazine de druppel waren.


Tegenover de Franstalige pers verklaarde Aoulad woensdag waarom hij 'hoerenzoen' riep naar bestuurder Medhi Bayat. "Hij vertelde me dat hij niet op mij rekent omwille van financiële redenen. Ik zou hem niks kunnen opbrengen. Hij vertelde me ook dat hij daarom op zoek was naar iemand anders voor mijn positie. Het deed me pijn dit te horen van de baas van de club waarvoor ik speel. Sindsdien heb ik niet meer met hem gesproken."

"Ik wilde op het veld antwoorden en heb geen spijt van wat ik deed", vertelde Aoulad ook nog. "Ik neem de volledige verantwoordelijkheid. Ik wilde een duidelijke boodschap geven: open uw ogen!"

Anderlecht kan alvast niet lachen met de actie en uitleg van Aoulad. "Anderlecht neemt nota van het ontslag en onderschrijft de motivatie van het bestuur van Sporting Charleroi", zo klinkt het bij paars-wit. "De speler zal beboet worden door de directie van Anderlecht."

Bron: Sport Footmagazine, RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.